Introductie

Elshuys_Buiten-03

Ons rustige familiehotel is landelijk gelegen in Twente dat bekend staat om haar gemoedelijkheid.  Blijf logeren in één van onze 28 leuke kamers. Wij hebben balkonkamers, tuinkamers, en comfortkamers! Bij ons krijgt u nog persoonlijke aandacht.

De balkonkamers hebben, zoals de naam al doet vermoeden een leuk balkon. De tuinkamers zijn op de begane grond, waar u zo de tuin in loopt. De comfort kamers zijn ruim, en uitermate geschikt voor een langer verblijf.

U kunt vanaf 10:00uur inchecken en op de kamer.

Natuurlijk kunt u gratis parkeren, en is wifi (kostenloos) aanwezig. Ons hotel is kleinschalig, en u heeft privacy.

Ons restaurant is in de serre, waar u heerlijk kunt eten, en ook gebruik maken van onze saladebar, bomvol zelfgemaakte rauwkostsalades! Wij hebben zoveel mogelijk producten uit de regio Twente.

Wij zijn dagelijks geopend. Onze bar bevindt zich in de kelder, natuurlijk ook elke dag geopend, met uitzondering van de woensdag.

U kunt uw elektrische fiets bij ons opladen. Er is een afgesloten ruimte om uw fiets ’s nachts te stallen.

Honden zijn over het algemeen welkom in ons hotel, ook in de bar. Wij hebben twee kamers waar huisdieren op mogen. Zijn die bezet, nemen wij geen honden meer aan. Wij kunnen geen honden toestaan bij het ontbijt of in het restaurant, omdat we niet weten wat de andere gasten hier van vinden. Hartelijk dank voor uw begrip.

Graag tot ziens

Familie olde Heuvel + medewerkers
tel 0546 442161